Om oss

Velosajt håller hög kvalitet i sina tjänster, allt för att du som kund ska känna dig nöjd och trygg hos oss. Vi vet att det är svårt och tidskrävande för den oerfarne att bygga en hemsida, så låt oss göra jobbet! Vi tar inga ockerpriser överhuvudtaget, snarare tvärtom!

Våra hemsidor är proffsiga gällande design, kvalitet och mobilanpassning! Vi vet att mycket trafik idag kommer från mobiler och surfplattor, att ha en hemsida som inte fungerar där går bara inte!

Om vi kommer överens och du väljer oss för att bygga din hemsida kopplas du direkt ihop med den personen som kommer bygga just din hemsida, så ni två kan ha direktkontakt under hela arbetet! Självklart har du hela tiden tillgång till hemsidan så du kan se hur arbetet går och lämna synpunkter direkt.

  • Kontakta oss

Mobilanpassning

En av våra viktigaste egenskaper är vår fantastiska mobilanpassning!

Tät kontakt

Tät kontakt med kunden under hela arbetet tycker vi är en självklarhet!

Bra kvalitet

Vi bygger hemsidor med hög kvalitet! Precis så som vi själva vill ha det.

Du bestämmer

Det är hela tiden du som kund som bestämmer vad just din sida ska innehålla och se ut. Vi försöker tolka dina skisser och beskrivningar så bra vi bara kan! Du som kund får under arbetets gång lämna synpunkter så vi kan förbättra designen till så som du vill ha den!

Vi levererar

Vi ser till att uppfylla dina tankar och önskningar till en fantastisk hemsida. Vi är bra på att förstå våra kunders behov och göra det bästa för just dig! Vår fantastiska direktkontakt med kunden gör jobbet betydligt mer effektivt och enklare! Det betyder också lägre priser för dig!